Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Talarki w panierce

3.0
(12)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 3 sztuki
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 szklanka
mąka 1 szklanka
jajko 1 sztuka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Talarki w panierce

Ziemniaki pozbawić mundurków. Umyć. Pokroić w krążki. Następnie każdy posolić i popieprzyć. Opanierować. Smażyć na oleju z obu stron. Polać keczupem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wiesława1 15.02.2012 16:57
fajniusie
Margo1 07.01.2012 16:37
super
Margo1 07.01.2012 16:37
super
dianix 03.12.2011 10:21
FAJNEE SA
malaczarna23 15.11.2011 12:26
pyszne
Juleczka20 03.11.2011 17:36
super
Justa32 11.09.2011 12:38
fajny pomysł !!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak