Sposób przygotowania

Przepis na bulion tu : http://www.doradcasmaku.pl/przepis/165034/bulion-miesno-warzywny.html\\

Pomidory kroimy w kostkę. Na patelni rozgrzewamy masło, wrzucamy pomidory i podsmażamy przez około 5 minut. Miksujemy.
Bulion podgrzewamy, dodajemy pomidory, dodajemy śmietanę i doprawiamy.

My jemy taką pomidorową z ryżem. Bardzo ważne - wszystkie składniki muszą być naprawdę świeże i dobrej jakości, bulion z kostki to naprawdę nie to samo. Bardzo często do zupy dodaję mięso i warzywa z bulionu i nie robię drugiego dania.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    pyszna,klasyczna zupka mmmmmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !