Składniki:
papryka czerwona | 2 sztuki |
papryka żółta | 2 sztuki |
oliwa | 80 ml |
czosnek | 3 ząbki |
oliwki zielone | 10 dag |
sól do smaku | |
bazylia | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
papryka czerwona | 2 sztuki |
papryka żółta | 2 sztuki |
oliwa | 80 ml |
czosnek | 3 ząbki |
oliwki zielone | 10 dag |
sól do smaku | |
bazylia | 1 łyżka |
natka pietruszki | 1 łyżka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: