Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa z kielbasa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

koperek 1 pęczek
włoszczyzna 1 pęczek
kiełbasa 1 szt
kostki rosołowe (warzywne albo drobiowe)
sól
pieprz
ziemniaki

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa z kielbasa

Umyta i pokrojona wloszczyzne zalewamy woda, wrzucamy kostki rosolowe i gotujemy. W miedzyczasie dodajemy do tego pokrojone ziemniaki oraz kielbase (wedlug mnie najlepsza jest kielbasa polska pieczona). Doprawiamy do smaku sola i pieprzem. Pod koniec gotowania dodajemy drobno posiekany koperek. Zupe mozna zagescic smietana.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ronald88 24.10.2011 14:19
super przepis na pewno spróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak