Sposób przygotowania

Brokuł podziel na różyczki, gotuj w osolonej wodzie z dodatkiem cukru przez 12 minut. Makaron ugotuj na półtwardo w osolonej wodzie. Paprykę pokrój na cieniutkie paski wymieszaj z zimnym makaronem i brokułami. Z octu winnego, oleju arganowego (jeśli nie masz takiego, może być oliwa z oliwek), soli, grubomielonego pieprzu, przeciśniętego przez praskę czosnku i cukru przygotuj sos (najlepiej wszystkie składniki wymieszaj w zakręconym słoiczku). Polej warzywa z makaronem i dokładnie wymieszaj. Udekoruj pokrojonym w szesnastki lub ósemki pomidorem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Tylko taką robić.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !