Sposób przygotowania

Mięso z fileta kurczaka pokroić w paski, wymieszać z 2 łyżkami oleju i ok 1/3 opakowania przyprawy. Odstawić na 10 min do lodówki. Usmażyć na dobrze rozgrzanym oleju, co jakiś czas mieszając. Przygotować sos czosnkowy: jogurt wymieszać z posiekanym drobniutko czosnkiem i koperkiem. Chlebek pita podgrzać i przekroić na pół. Każdą połówkę chlebka napełnić mięsem, pokrojonym pomidorem, cebulą i sałatą. Podawać z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    taki domowy kebab smakuje najlepiej:)
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    domowy najlepszy :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam kebab, a taki domowy jest rewelacyjny - sama przyjemność jedzenia :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    fajny przepis, muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !