Sposób przygotowania

Makaron sojowy zalać wrzątkiem na ok 15 min, odcedzić i pokroić. Grzyby namoczyć we wrzątku, drobno posiekać. Cebulę obrać i posiekać. Marchewkę umyć, obrać i zetrzeć na tarce o małych oczkach. Wszystkie składniki połączyć z mięsem mielonym z kurczaka, dodać sos sojowo-grzybowy, jajka, 3 łyżki wody, sól i pieprz, dokładnie wymieszać. Z masy mięsnej formować niewielkie kotlety,obtaczając w bułce tartej, smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    FAJNE
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ciekawy pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    ciekawy pomysł jeszcze takich nie jadłem

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !