Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować i posolić.
Cebulę obrać, umyć i pokroić w kostkę.
Marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Z papryki usunąć gniazda nasienne, pokroić w małe paseczki.
Roszponkę, szczypior i pietruszkę wsypać do miski z kapustą, papryką, cebulą i marchewką.
Dodać wszystkie przyprawy, wymieszać surówkę i odstawić na 10 minut.
W miarę potrzeby doprawić jeszcze do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Piękno i zdrowie
  • 0
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    suróweczki bardzo chętnie zjem i polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !