Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, pokroić na plastry, do oliwy dodać czosnek i przyprawę, obtoczyć w niej plasterki ziemniaków. Wyłożyć na blachę i piec w piekarniku na 200 stopni,aż będą rumiane. Następnie wyciągnąć, ułożyć w naczyniu żaroodpornym, posypać serem i zapiec jeszcze chwilkę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś dla mnie
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musza byc pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Ale dobre!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    musze spróbowac
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam:)
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , też robiłam
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne , też robiłam
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    Warto wypróbować...
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    ciekawe danie, spróbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Uwielbiam tak podane ziemniaczki, super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !