Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta pieczarkowo- jajeczna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 2 duże
Szczypiorek cienki
majonez 2 łyżki
sól
Pieprz biały mielony Prymat
jajko ugotowane na twardo 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta pieczarkowo- jajeczna

Pieczarki ugotować w osolonej wodzie, ostudzić, zetrzeć wraz z jajkami na grubych oczkach. Wymieszać z majonezem oraz posiekanym drobno szczypiorkiem, doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 23.12.2011 22:23
dobra.
pacpaw 29.11.2011 20:56
świetna na kanapeczkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak