Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biala kielbasa zapiekana z czosnkiem i cebulka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

biała kiełbasa 1 kg
smalec 1 łyżka
cebula 2 szt
czosnek 1 ząbek
Majeranek suszony Prymat
sól
pieprz
bulion

Przepis i sposób przygotowania na: Biala kielbasa zapiekana z czosnkiem i cebulka

Brytfannę smarujemy smalcem i kładziemy na niej kiełbasę. Następnie na wierzch kladziemy cebule i czosnek pokrojone w talarki. Calosc zalewamy bulionem przyprawionym do smaku sola, pieprzem oraz majerankiem. Wstawiamy do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na okolo 1 godzine.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matriasik 06.09.2011 23:57
Pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak