Sposób przygotowania

Jabłka obrać,drobno pokroić,dodać cukier i ocet.Następnie odstawić na kilka godzin.Następnie smażyć na wolnym ogniu tak długo aż będzie jednolita masa.Najlepiej trochę w jeden dzień trochę w drugi dzień Marmoladę smażę w zależności od tego jak chcę mieć gęstą ,jeśli do pączków to trochę dłużej aby była twardsza,jak na kanapki do robię miękką..Gorącą nałożyć do słoików i zakręcić.Marmoladę najlepiej smaży się w prodiżu wtedy nie przywiera do dna wypróbowałam.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    dobra ja gotuję bez cukru
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    taka marmolada jest dobra do wszystkiego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    do naleśników
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    do naleśników
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magmonika1995

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam ja do bułki i mleka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ONY_za_kare

    domowa najlepsza!
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    na zimę jak znalazł
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna do ciasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !