Sposób przygotowania

Fileta kroimy w kostkę i podsmażamy z dodatkiem Kucharka. Dodajemy rozmrożony szpinak i czosnek. UWAGA! Lepiej go drobno pokroić niż wyciskać na wyciskarce.
Zalewamy wszystko śmietaną,dajemy ugotowane kokardki i dodajemy przyprawy do smaku. Ja nie przesadzam-trochę pieprzu i soli i bardzo lubię dać świeżą bazylię.
Smacznego!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika111

    Polecam bardzo pyszne! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    smaczne
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !