Sposób przygotowania

Mąkę rozrabiamy w 1/4 szklanki mleka. Pozostałe mleko gotujemy z cukrem i laską wanilii przez kilka minut. Wyciągamy laskę wanilii, przekrawamy wzdłuż na pół i wyciągamy ziarenka, które dorzucamy do mleka. Mleko zaciągamy mąką rozrobioną uprzedmio w mleku i zagotowujemy. Podajemy do picia ciepłe.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    ale fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    rewelka
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Fajna rzecz.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    przepyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !