Sposób przygotowania

1. Warzywa poobierać, rozdrobnić na kawałki.
2. Zalać wodą i gotować aż do miękkości
3. Ugotować oddzielnie ryż.
4. Przed ukończeniem gotowania dodać trochę soli oraz ryż
5. Posypać koperkiem

Ta zupka wspaniale nadaje się dla osob na diecie lekkostrawnej, a także dla chorych mających problemy z żołądkiem. Robie ja zawsze gdy cos mi dolega a nie mogę jesc zbyt ciezkich potraw.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszna klasyka
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    na pewno przepyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    ajres

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Samo zdrowie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    super pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam rosół
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam tą zupkę i koniecznie jak i u Ciebie kawałek kalafiora musi być :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !