Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta włoska duszona z masełkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta włoska 1 szt
masło 2 łyżki
woda pół szkl
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta włoska duszona z masełkiem

W garnku rozpuścić masło, dodać wodę i przyprawy.
Kapustę posiekać dość grubo, włożyć do garnka i dusić pod przykryciem ok 20 min od czasu do czasu mieszając.
Podawać jako dodatek np. do ziemniaków i mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dorota20w 12.09.2011 14:58
tak, dobra :)
maryśka 12.09.2011 13:39
dobra
dorota20w 07.09.2011 14:50
ja uwielbiam taka kapustkę :)
matriasik 07.09.2011 00:08
Szybko i smacznie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak