Sposób przygotowania

Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Pomidora kroimy na szesnastki, ogórka wzdłuż na 4 części i następnie na plasterki, rzodkiewkę na półtalarki. Sałatę rozrywamy na drobne kawałki. Zieleninę drobno siekamy. Wszystkie warzywa dokładnie mieszamy z makaronem i kukurydzą. Doprawiamy do smaku majonezem, zmieszanym z jogurtem naturalnym lub kwaśną śmietaną, solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    warto taką robić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    az chce się jesc takie pysznosci

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !