Sposób przygotowania

Ugotowane płucka zmielić na maszynce. Cebulę pokroić, zeszklić na maśle. Wszystko razem wymieszać z dodatkiem jednego jajka. Ciasto wyrobić z mąki, oleju, jajka i wody. Pierogi gotować w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    swmaczne
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Chaotyczny przepis na pyszne pierożki.
  • -1
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Chaotyczny przepis na pyszne pierożki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    matriasik

    Apetyczne pierożki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zjadłabym kilka od razu
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !