Sposób przygotowania

Na rozgrzaną oliwę wrzucamy posiekany czosnek i cebulę- podsmażamy- zalewamy wszystko wodą (5 szklanek) i wrzucamy groszek oraz kostki rosołowe.
Gotujemy aż groszek będzie miękki.
Miksujemy zupę- dodawając stopniowo fetę- przyprawiamy do smaku.
Chleb kroimy w kosteczkę i smażymy na roztopionym masle- posypujemy czosnkiem granulowanym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bardzo fajna
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    uwielbiam takie zupki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    wow
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !