Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Parzycha.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

porcje rosołowe
młodej kapusty 1 główka
marchewek 5 średnich
Kucharek przyprawa uniwersalna
koncentratu pomidorowego 2-3 łyżeczki
ziemniaków 5 średnich
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Parzycha.

Kroki postępowania

1
Z porcji rosołowych i kucharka ugotować wywar.
Krok 1 - Parzycha. foto
2
Do wywaru wrzucić pokrojoną drobno kapustę i ziemniaki pokrojone w kostkę.
Krok 2 - Parzycha. foto
3
Dodać też startą marchewkę.
Krok 3 - Parzycha. foto
4
Na koniec dać koncentrat pomidorowy i natkę pietruszki.
Krok 4 - Parzycha. foto
5
Zupa gotowa :)
Krok 5 - Parzycha. foto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maciek7 28.04.2012 20:21
pycha
emeslive 10.04.2012 15:35
Tradycyjnie i pysznie!
malaczarna23 16.02.2012 14:39
smaczna zupka
Weronika_eM 06.09.2011 22:04
super zupka
sylwia / sytofala 06.09.2011 20:26
smaczne i proste
sylwia / sytofala 06.09.2011 20:25
smaczne i proste

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak