Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roladki Schabowe

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab 4 plastry
cebula 1 cebula
przyprawy
boczek 4 plastry
ogórek 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Roladki Schabowe

Schab rozbić na grubość około 0,5 cm, oprószyć przyprawami. Na każdym rozłożyć po plasterku boczku, kawałku cebuli i małym ogórku. Zwinąć w roladkę i panierować w roztrzepanym jajku, i w bułce tartej, obsmażyć na oleju ze wszystkich stron. Podawać z sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Adamorek 13.09.2011 14:43
wyśmienity schab
halina17 06.09.2011 16:39
smaczne
mikrusiak 06.09.2011 15:23
prezentują się nieźle :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak