Sposób przygotowania

pietruchę i obrany ząbek czosnku zmielić blenderem, dodać odrobinę soli i 3 łyżki oleju(nie oliwy ponieważ oliwa zabija smak pietruszki). podawać do mięs

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    ciekawa \"propozycja\" :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry sos
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    piękny ma kolor!
  • 1
    2739711158270963804
    Opublikowano

    Mirosława5

    ma piekny kolor ale i też ma mnostwo witamin:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    interesujący
  • 0
    2739711158270963804
    Opublikowano

    Mirosława5

    dziękuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !