Sposób przygotowania

Przekroić umyty melon wzdłuż na ćwiartki, z każdej usunąć pestki i odciąć skórkę. Miąższ pokroić w kostkę i odsączyć. Tuńczyka podzielić na kawałki, wędlinę pokroić w kostkę, cebulę posiekać. obrane jabłko pokroić w słupki i skropić sokiem z cytryny. Majonez wymieszać z ketchupem, cebulą i oliwą z tuńczyka, doprawić solą i pieprzem. Składniki starannie wymieszać z przygotowanym sosem i schłodzić sałatkę w lodówce.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe polączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !