Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

befsztyk po florencku

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

stek wołowy 2 szt
czarny pieprz do smaku
tymianek 20 g
rozmaryn do smaku
czosnek 2 szt
oliwa 30 g
prawdziwki 1/2 kg
pomidorki cherry 100 g

Przepis i sposób przygotowania na: befsztyk po florencku

mięso umyć natrzeć pieprzem ,tymiankiem,rozmarynem, czosnkiem ,oliwą,stek odstaw na 30 minut,po 30 minutach grilować steki, grzyby usmażyć na patelni, grzyby ułożyć na mięsie dekorować pomidorkami

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 19.10.2011 16:13
wspaniale

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak