Sposób przygotowania

Wątróbkę dokładnie umyć i osuszyć.Na rozgrzanym oleju podsmażyć cebulę pokrojoną w talarki,dodać wątróbkę Posolić delikatnie.Czas pieczenia to ok 15 -20 min.Co jakiś czas podlewając wodą Sos zagęścić mąką .Podawać z ziemniaczkami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny obiadek
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    dawno nie robiłam wątróbki,trzeba to nadrobić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Wątróbka pyszna ,a cebulka z tej wątróbki mniam...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczna wątróbka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    od czasu do czasu dobrze ją zjeść
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo lubię taką wątróbkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo dobra
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !