Sposób przygotowania

Rabarbar kroimy na 2 cm kawałki.Kiwi obieramy,miąższ kroimy w kostkę.Składniki przekładamy do rondla,dodajemy cukier,gotujemy 4 minuty na mocnym ogniu,ciągle mieszając.Łyżką zbieramy pianę,która tworzy się na powierzchni.Konfiturę przekładamy do umytych,wyparzonych słoików,szczelnie zamykamy.Z podanych proporcji otrzymamy 4 słoiki o pojemności około 450 ml.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienita
  • 5
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pycha:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    smakowita!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajne zestawienie owoców
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawe połączenie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    cudowna do jedzenia zimą
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo ciekawe połączenie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !