Sposób przygotowania

Maliny przebieramy,opłukujemy i osączamy.Owoce przekładamy do słoika,zalewamy octem i dokładnie zamykamy.Odstawiamy na tydzień w chłodne miejsce.Gotowy ocet malinowy przecedzamy przez gęstą gazę..Wlewamy do butelek i szczelnie zamykamy.Używamy do aromatyzowania surówek i sałatek.Polecam

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajny pomysł:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kulek

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy pomysł !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    zrobię latem!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !