Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

krust porzeczkowy

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

sok porzeczkowy 4 łyżki
sok truskawkowy 2 łyżki
kostki lodu 5 szt
czereśnie 2 szt
jabłko (skórka)

Przepis i sposób przygotowania na: krust porzeczkowy

Kieliszek ozdabiamy cukrem do środka wkładamy cienko okrojoną skórkę z jabłka i czereśnie a napój przygotowujemy w dzbanku.Pokruszony lód zalewamy sokiem porzeczkowym i truskawkowym mieszamy i wlewamy przez sito lub czekamy aż lód się rozpuści.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krystyna32 07.09.2011 00:10
extra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak