Sposób przygotowania

Cytryny dokładnie sparzamy przecinamy je na wysokości 1/3 wydrążamy łyżeczką zawartość większych części mniejsze kapelusze zostawiamy.W rondelku rozpuszczamy w miodzie pitnym tabliczkę białej czekolady podgrzewając na małym ogniu.Odstawiamy mieszamy z serkiem mascarpone i przekładamy krem do wydrążonych cytryn a na wierzch kładziemy po jednej malinie i przykrywamy czapeczką.Wstawiamy do lodówki aby mus czekoladowy zastygł.Przed podaniem między czapeczkę a pozostałą część wkładamy listek melisy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pomyslowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    superowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    indi

    nigdy bym na coś takiego nie wpadła, fajne
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <b>bardzo oryginalne i proste zarazem, SUPER :)</b>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !