Sposób przygotowania

Zetrzyj połowę sera, resztę pokrój w plastry. Na maśle zeszklij pokrojone cebulę i czosnek. Dodaj drobno pokrojone warzywa, duś 10 minut. Wymieszaj z ugotowanym makaronem i startym żółtym serem. Umieść w formie żaroodpornej. Przykryj plastrami sera. Zapiekaj 20 minut w temp. 200 st. C

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    bardzo lubię taki makaron
  • 4
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Boguśka1

    hmm ale to foto to chyba nie do tego przepisu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Boguśka1

    ktoś dodał:(

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !