Sposób przygotowania

Zagnieść ciasto na pierogi.Mięso pozostałe z gotowania rosołu /drób i wołowina/przekręcić przez maszynkę.Kaszę ugotować w woreczku,ostudzić i dodać do mięsa,przyprawić dość mocno solą i pieprzem.
Z ciasta wykrawać kółka,nadziewać farszem,zlepic pierogi i gotować w osolonej wodzie do momentu wypłynięcia pierogów.
Najbardziej smakują mi podgrzane na patelni z dodatkiem buraczków zasmażanych.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    pysznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Ciekawa propozycja!
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Wyglądają bardzo apetycznie.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    dawno ju z pierogów nie robiłem, niechce się dużo roboty z nimi :/ ale za to jakie smaczne!
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Chętnie bym pierożków pojadła.. . mam dość poweselnego mięsiwa
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    nie jadlam nigdy z kasza, a slyszalam, ze sa pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszny obiadek:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Pyszne smaki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    lubię takie podsmażane ale z burakami nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !