Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brzoskwinie pod lekkim serkiem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

brzoskwinie w puszce 1 szt
śmietana 30% 250 ml
cukier 3 łyżki
liść mięty 20 szt
śmietan fix 1 szt
serek homogenizowany 500 (waniliowy)

Przepis i sposób przygotowania na: Brzoskwinie pod lekkim serkiem

Śmietanę ubijamy na sztywno z cukrem i śmietan fix-em, następnie dodajemy powoli serek i miksujemy dokładnie na średnich obrotach. W pucharkach układamy brzoskwinie pokrojone w grubszą kostkę lub pióra nastepnie masę serową. Dekorujemy plasterkiem brzoskiwni i liściem mięty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 22.05.2012 18:06
super
gusia1000 14.12.2011 15:26
Nic, tylko takie coś robić.
Magdalena67 08.12.2011 00:00
Mniam
pacpaw 26.11.2011 19:59
brzoskwinia zakotwiczona :o)
Wacław 09.11.2011 17:06
to jest pyszne,proszę o porcyjkę !
ziutula
ziutula 03.11.2011 13:03
apetycznie kusi deser...
maryśka 18.10.2011 00:03
smaczne
Lotar 12.09.2011 08:22
Smakowitości :-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak