Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Zimne ciasto kruche (mój przepis: http://www.doradcasmaku.pl/przepis/164696/kruche-ciasto-na-tarte.html ) wyłożyć do wysmarowanej masłem formy na tartę. Położyć na wierzch papier do pieczenia i obciążyć ciasto ryżem, fasolą, bądź innym ziarnem, Piec do zrumienienia.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    wygląda pysznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    boska tarta!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Muszę kupić foremkę do tarty i wypróbować przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Szczerze mówiąc ja wszystkie ciasta piekę w... garnkach Tefal Ingenio ;) tarta natomiast pochodzi z patelni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ciekawy przepis !
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Przepis bardzo na czasie, lubię ciasta z sezonowymi owocami.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    OOOO ja ale super. Pięknie wygląda ta śliwka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !