Sposób przygotowania

Ryż gotujemy, zgodnie z przpisem na opakowaniu. Dodajemy sos do ryżu, dokładnie mieszamy. Jeszcze gorący ryż rozsmarowujemy na algach. Układamy pokrojonego w cienkie paski ogórka i paluszki krabowe przekrojone wzdłuż na pół. Smarujemy odrobiną wasabi i majonezu. Zwijamy, kroimy na krążki 1,5-2 cm. Podajemy z sosem sojowym wymieszanym z wasabi.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ekskluzywne danie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    za surmi jakoś nie przepadam, wcale
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    nie jadłam jeszcze

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !