Sposób przygotowania

Ryż gotujemy, zgodnie z przpisem na opakowaniu. Dodajemy sos do ryżu, dokładnie mieszamy. Jeszcze gorący ryż rozsmarowujemy na algach. Układamy pokrojonego w cienkie paski ogórka i awokado. Smarujemy odrobiną wasabi i majonezu. Zwijamy, kroimy na krążki 1,5-2 cm i dekorujemy czerwonym kawiorem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    wygląda swietnie:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w ciągu tygodnia będę zamawiał składniki na allegro i tez rozpocznę przygodę z sushi :o)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    jeszcze nie jadłem Sushi, ale na pewno pyszne !
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Ekskluzywnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !