Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Skrzydło wołowe przepuszczamy przez maszynkę do mielenia mięsa jeden raz. Wbijamy jajko, dodajemy musztardę francuską oraz sos sojowy.


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    uwielbiam tatar
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    a co to jest skrzydło wołowe?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Nigdy nie lubiłam tatara... I mimo, że Twój wygląda znakomicie to nie wiem czy bym spróbowała:))
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    @Jolanta tez nie wiedziałem do niedawna. Jest to część wołowiny dokładniej udźca wołowego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !