Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś pod pierzynką

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś dzwonka 3 szt
marchew 3 szt
cebula 2 szt
śmietana 30% 200 ml
sól 1

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś pod pierzynką

Marchew zetrzeć na drobnych oczkach, cebulę drobno posiekać. Włożyć do żaroodpornego naczynia, solimy i pieprzymy. Wkładamy do mikrofalówki na 6-7 minut, mieszamy. Na warzywach układamy dzwonka łososia, polewamy śmietaną kremówką i posypujemy solą i pieprzem. Wstawiamy do mikrofalówki jeszcze na 15-20 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 11.12.2011 13:32
Smaczna rzecz.
agata1722
agata1722 02.12.2011 12:42
pychota
halinka1011 05.09.2011 19:35
smakowite

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak