Sposób przygotowania

Ogórki kroimy w plasterki, cebulę w piórka, marchew trzemy na tarce na dużych oczkach, a paprykę kroimy w paseczki. Dodajemy cukier, sól, pokrojoną natkę pietruszki, wlewamy olej i ocet. Wszystkie składniki razem mieszamy i odstawiamy na 2 godziny. Po 2 godz. wkładamy sałatkę do słoików, zakręcamy i gotujemy 15 min.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Wyśmienita sałatka!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyśmienita
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    lubie
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja lubie bardo i to bardzo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobra sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super sałatka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !