Sposób przygotowania

Piersi z kurczaka pokroić na kotlety, rozbić tłuczkiem, posolić, popieprzyć. Oderwać łodyżki od szpinaku i wyrzucić. Liście szpinaku opłukać dokładnie, poddusić z solą i przeciśniętym przez praskę czosnkiem. Na kotletach kłaść szpinak z czosnkiem i plasterek masła. Zawinąć, związać sznurkiem. Roladki obtoczyć w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmażyć na maśle klarowanym. Podawać z ryżem i surówką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    a ja nie lubię szpinaku:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobra rzecz.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm palce lizać
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !