Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Przekąska z tuńczyka i ogórka.

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ogórek 1/2 sztuki
chutney pomidorowy 100 g
przyprawy
tuńczyk 1 filet

Przepis i sposób przygotowania na: Przekąska z tuńczyka i ogórka.

Tuńczyka pokroić w 2 cm. kostkę. Rybę obsmażyć, schłodzić. Ogórka pokroić w cieniutkie plasterki. Na talerzu ułożyć ogórki, tuńczyka i na wierzchu chutney.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Lidia6 28.03.2012 18:33
pycha
fictor123 06.03.2012 07:52
mniam
edi 26.02.2012 16:58
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak