Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sos jajeczny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kwaśna śmietana 1 szklanka
majonez 3 łyżki
jajko ugotowane na twardo 3
posiekane zioła
sól, cukier, pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: sos jajeczny

jajka drobniutko posiekać.śmietanę wymieszać z majonezem i musztardą,dodać posiekaną zieleninę,rozdrobnione jajka i doprawić do smaku.podaje do mięs,ryb,wędlin i dań z grilla.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak