Sposób przygotowania

Pieczemy cienki biszkopt z niewielkiej ilosci jaj lub kupujemy gotowy. Śmietane przelewamy do wysokiego naczynia i ubijamy na sztywno. Galaretkę rozpuszczamy w 0,5 szklance wody i przestudzoną dodajemy do śmietany - mieszamy. Brzoskwinie odsączamy z soku i kroimy w kostkę. Pokrojone brzoskiwnie wrzucamy do śmietany, mieszamy i wykładamy na biszkopt. wstawiamy do lodówki

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Musi być pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    już wyobrażam sobie tą pychotkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    kawalek nieba na ziemi

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !