Sposób przygotowania

Z mąki ,jajek i mleka przygotować ciasto naleśnikowe lekko posolić i zostawić na godzinę.Martadelę pokroić na plastryi i ułożyć je w naczyniu żaroodpornym i zalać ciastem. Piec przez około 30 min.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ciekawy pomysł
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś nowego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dawno nie jadłam, to moje smaki z dzieciństwa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zapiekana z mortadeli ,koniecznie muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    pamiętam z przedszkola
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    jakoś nie przepadam za takim podaniem tej wędliny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    bardzo mi się podoba Twój pomysł.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    superrr
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    robię taką czasami na szybki obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !