Sposób przygotowania

paprykę wydrążyć i oczyścić z nasion.Kapustę poszatkować i chwilę poddusić w niewielkiej ilości wody, odcedzic posolić lekko i wymieszać z kminkiem. Farszem napełnić paprykę i ułożyć ja w słoikach. Zagotować zalewę z wody octu i pzypraw i zalać paprykę tak aby była przykryta. Pasteryzować przez 30 min.

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Bardzo ciekawy przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    bardzo smaczny sposób na pyszną papryczkę w zimie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszna papryczka polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny pomysł, nie znałam go
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Na Wegrzech jadłam paprykę faszerowaną kapustą kiszoną - była pyszna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,jadłem taka na Węgrzech
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !