Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić w półplasterki, podsmażyć na 1 łyżce masła klarowanego. Przerzucić do dużego garnka. Cebulę pokroić w kostkę, usmażyć na łyżce masła, dodać do kiełbasy. Cukinię umyć, przekroić na pół, każdą połówkę na 3-4 plastry i następnie na małe plasterki, dorzucić do kiełbasy. Podlać wodą i dusić około 10 minut. Posolić, popieprzyć, dodać śmietanę, doprawić do smaku kucharkiem. Makaron ugotować w osolonej wodzie, odcedzić, wymieszać z sosem. Podawać najlepiej od razu po przyrządzeniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    Pyszności :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    nic dodać nic ująć- pycha !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Smaczne.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !