Sposób przygotowania

Pieczarki dokładnie płuczemy. Jeśli nie są super świeże, obieramy skórkę, odcinamy nóżki Nóżki pieczarek kroimy w grubszą kostkę i mieszamy z posiekaną drobno cebulą. Kaoelusze grzybów nadziewamy posiekanymi nóżkami i cebulką, posypujemy solą i pieprzem, polewamy odrobiną oliwy i zawijamy w folię aluminiową, Pieczemy na grillu około 15 minut.

Komentarze

  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pewnie smaczne,przyznam sie nie próbowałam ich robić na taki sposób
  • 0
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Polecam, bo są rewalacyjne- ja lubię zwłaszcza z sosem czosnkowym :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Lubię to i robię.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    smaczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    bezpośrednio na grillu takich nie robiłem, jedynie w piekarniku. Druga opcję też muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !