Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarki na grilla

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cebula biała 2 szt
pieprz 1
sól 1
pieczarki 12 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki na grilla

Pieczarki dokładnie płuczemy. Jeśli nie są super świeże, obieramy skórkę, odcinamy nóżki Nóżki pieczarek kroimy w grubszą kostkę i mieszamy z posiekaną drobno cebulą. Kaoelusze grzybów nadziewamy posiekanymi nóżkami i cebulką, posypujemy solą i pieprzem, polewamy odrobiną oliwy i zawijamy w folię aluminiową, Pieczemy na grillu około 15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pacpaw 02.03.2012 20:24
bezpośrednio na grillu takich nie robiłem, jedynie w piekarniku. Druga opcję też muszę wypróbować
Magda60 18.02.2012 21:50
super
Jarlin 08.01.2012 18:37
smaczne :)
gusia1000 08.12.2011 18:00
Lubię to i robię.
BernadettaP 26.09.2011 13:50
Polecam, bo są rewalacyjne- ja lubię zwłaszcza z sosem czosnkowym :-)
IZABELA29 26.09.2011 11:38
pewnie smaczne,przyznam sie nie próbowałam ich robić na taki sposób

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak