Sposób przygotowania

Ser wkładamy do garnka i zalewamy go słodkim mlekiem tak żeby przykryło ser i czekamy do zagotowania gdy się zacznie gotować odmierzamy 20 min.następnie odcedzamy ser i wkładamy z powrotem do garnka stawiamy z powrotem na ogień i dodajemy wszystkie składniki,starannie wszystko mieszamy i taką ciepłą masę wkładamy do formy i pozostawiamy do wystygnięcia.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    coś ciekawego, muszę spróbować
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    kiedys moja mama robiła sama żółty ser i wychodził jej naprawde dobry..:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Bardzo dziwny przepis... Jajko? Soda?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    ciekawe czy cos z tego wyjdzie jadalnego
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    zjadlbym taki domowy ser
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Lidia6

    dziękuję za pozytywne komentarze
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna74

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    no nie wiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie to nowość
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie to nowość
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    to jadalne?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    domowy zawsze najlepszy
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    hmm...ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    hmm...ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    nigdy sama nie robiłam ale jadłam taki własnej produkcji i był pyszny, koniecznie muszę wypróbować Twój przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Nigdy o czymś takim nie słyszałam. Spróbuję na małej ilości, jeśli mi zasmakuje to powtorzę i podzielę się komentarzem.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    domowy ser? brzmi wspaniale
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny pomysł !
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !