Sposób przygotowania

Do garnka z woda wrzucamy ząbek czosnku i bulion w kostkach gotujemy chwilę .dodajemy zupę w proszku biały barszcz .Pieczarki obieramy ,kroimy w kostkę ,cebulę siekamy .Smażymy pieczarki z cebulą na maśle ,solimy doprawiamy pieprzem . Gdy będą usmażone dodajemy do zupy .Gotujemy .Dodajemy majeranek.doprawiamy solą,pieprzem .Wlewamy śmietanę 12 % .Dodajemy ugotowane posiekane jajka i posiekaną natkę pietruszki juz nie gotujemy .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Do zupy można dodać łyżeczkę startego chrzanu

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !