Sposób przygotowania

Do garnka wlewamy wodę, wkładamy opłukane mięso i kostkę bulionową. Warzywa myjemy, obieramy ze skórki i kroimy w kostkę. Jedynie marchew trzemy na tarce jarzeniowej. Wszystkie składniki wkładamy do garnka i posypujemy Kucharkiem. Gotujemy aż mięso zrobi się miękkie. Zagęszczamy zupę ( mleko z mąką). Zagotowujemy, przyprawiamy do smaku Maggi, pieprzem oraz Kucharkiem. Przed podaniem dodajemy posiekaną nać pietruszki.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe czy dobra :D
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta31

    muszę kiedyś spróbować :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszna,gotuję podobnie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Rogalik

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !